Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familie, collega’s en het goede doel steunen?

De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman een parcours (hard)lopen van ca. 3,2 km  en 6,4  km door het centrum van Houten. Een echte ‘funloop’. Schrijf je nu in voor dit gezellige feest op zaterdag 14 december en steun daarbij het goede doel. Om 14:45 uur start de warming-up en om 15:00 uur start de 3e editie van de leukste funrunwalk van Houten.

Inschrijven kan vanaf 2 oktober voor 10  euro (individuele loper) of met gezinskorting voor gezinnen. Voor dit bedrag ontvang je het kerstpak waarin we allemaal gaan lopen, krijg je een versnapering en een medaille bij de finish en steun je het goede doel.

Schrijf je in met je familie
Schrijf je in met je vriendengroep
Schrijf je in met je sportclub
Schrijf je in met je bedrijf

Kortom, laat deze unieke kans op een onvergetelijke 14 december niet voorbij gaan. Beleef een hoop plezier en steun het goede doel!

Schrijf je in vanaf 7 oktober op onze site en like ons en deel het met je vrienden!