Inschrijving 2019

Ook dit jaar kunt u zich weer inschrijven via de onderstaande bestellijst voor de Santa Run 2019. Dit jaar hebben we een speciale aanbieding voor families!! Vaders, moeders die samen met hun kind of kinderen (tot 1,35 m / 12 jaar) meelopen kunnen voordeliger mee doen. Dit onder het motto hoe meer lopers hoe mee vreugd. Met meer lopers kunnen wij ook onze goede doelen nog beter ondersteunen… dus loop mee!!

Let op!! voor sportclubs/sportteams gaat het inschrijven via uw sportclub. Van de opbrengst gaat dan 80% naar je club. Meld je dus snel aan bij je club voor deelname aan de Santa Run met al je clubgenoten/teamleden.

Deelname aan de Santa Run houdt automatisch in dat u akkoord gaat met bijgevoegd reglement.KLIK HIER

Bij bestelling via deze online module, ontvangt u een digitaal ticket dat u uitgeprint meeneemt naar de klantenservice van HEMA op Het Rond, de Read Shop op Castellum en uiteraard ook weer bij de Read Shop op het Oude Dorp om uw bestelde pakken af te halen.

Bij voldoende voorraad worden op zaterdag 14 december 2019 vanaf 12:00 uur de laatste pakken verkocht in onze stand op Het Rond zelf.

Loterij

Dit jaar verloten we onder de deelnemers prachtige prijzen. Je startnummer is daarmee ook je lotnummer.

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.