Zaterdag 14 december 2019

Op deze zaterdag gaan we weer van start vanaf Het Rond. Dit jaar zijn er twee routes te lopen, 3,2 km (1 rondje) en 6,4 km (2 rondjes). Dit jaar ondersteunen we naast de Nierstichting, Stichting Leergeld Houten en de Stichting Rond on Ice!!

Om 14:45 uur start de warming-up en om 15:00 uur klinkt het startschot voor de 4e Santa Run.
Rond 16:15 komen de laatste lopers binnen, om 16:30 maken we het opgehaalde bedrag bekend en start de loterij.
Om circa 17:00 uur eindigen we de Santa Run 2019.

Na afloop is er voor alle lopers een lekkere warme chocomel of kop soep. Ook wordt na afloop de loterij gehouden. Tussen alle deelnemers worden prachtige prijzen verloot. De startnummers zijn het lotnummer. Om de stemming te vergroten verzorgd INTER-AVL heerlijke Top-2000 muziek. Voor lopers en supporters is het dus lekker nagenieten!! Op de onderstaande afbeelding is terug te zien waar de activiteiten plaatsvinden.

Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws over de Rotary Santa Run.