De Rotary Santa Run 2020 wordt een bijzondere editie. Op zaterdag 19 december lopen onze 500 Santa’s namelijk niet één parcours, maar gaan ze op pad om kerstpakketten te bezorgen door heel Houten!

Het stappenplan:

DRAAG AAN – BRENG – OMARM HET KERSTGEVOEL

  • De potentiële ontvangers van de pakketten worden aangedragen door jou als Houtenaar omdat jij vindt dat de ontvanger dit verdient in de ruimste zin van het woord. Omdat deze een bijzondere prestatie heeft geleverd, iets goeds heeft gedaan, misschien wel wat extra gezelschap kan gebruiken, voor wie een extraatje in de feestmaand welkom is of omdat de ontvanger een leuke verrassing verdient vanwege een andere voor jou belangrijke reden.
  • Het is de bedoeling dat jij, verkleed als Santa, het kerstpakket bezorgt bij degene die je voordraagt. Is dit niet mogelijk meld dit dan tijdens de aanmelding.
  • Voor jouw deelname vragen wij een symbolische bijdrage van €5,-.
  • De bezorgers van de kerstpakketten krijgen bij het afhalen van het kerstpakket op zaterdag 19 december gratis één Santa Claus pakken. De kerstpakketten worden vervolgens in het Santa Claus pak bezorgd bij de ontvangers.
  • Deze kerstpakketten worden gevuld met lokale producten en vouchers van Houtense ondernemers/retailers.
  • Aan de deelnemers wordt gevraagd om van het bezorgmoment een foto te maken en deze op social media te delen met de #santarunhouten, zodat heel Houten de actie online kan meebeleven.

Schrijf je in op onze site en like ons en deel het met je vrienden!